Et erfarent, internasjonalt team med potensial for utvidelse


 christian Valentiner

christian Valentiner

Christian Valentiner, partner og fasilitator

Fasilitator og endringsagent med internasjonal erfaring innen innovasjon og lederskap.

Christian har lang erfaring innen design og fasilitering av gruppeprosesser, leder- og organisasjonsutvikling og dialog. Han har ledet utallige gruppeprosesser med bl.a. visjon, verdier, strategi, kultur, tjenesteutvikling og innovasjon som fokus. Han har som en av få i Norden lang erfaring med storskala-workshops; akselererte prosesser med over 30 deltakere over flere dager.

Kundene, som Christian jobber med,  er som regel mellomstore og store organisasjoner fra både privat og offentlig sektor, bl.a. olje og gass, bygg og anlegg, bank og forsikring, helse, utdanning, samt stat og kommune.

Han er en nysgjerrig, vitende og utadvendt person med bred internasjonal ledelseserfaring fra både prosessindustrien og konsulentbransjen. Hans fokus er helhetstenkning og menneskelig samhandling. Kunder, kolleger og samarbeidspartnere beskriver Christian som en energisk, inspirerende og pliktoppfyllende person, som tar ansvar for utvikling og fremdrift. Han er kreativ og humoristisk i sin tilgang til livet.

Av utdanning har Christian en M.Sc. i internasjonal ledelse og strategi fra Copenhagen Business School, med påbygning av bl.a. organisasjons- og systemcoaching fra CRR Global, Co-Active Leadership fra CTI og fasilitatorutdanning fra UK og USA. Han er sertifisert PROSCI Change Management Practitioner, PRINCE2 Practitioner samt Council Guide, og medlem av International Association of Facilitators (IAF).

Christian er dansk, har bodd i Norge siden 1997 og har sitt virke i hele Europa. Du finner ham også på LinkedIn.


 Sidse Stausholm

Sidse Stausholm

Sidse Stausholm, partner og fasilitator

Fasilitator av innovasjons- og tjenesteutviklingsprosesser med erfaring fra sosial innovasjon.

Sidse er tidligere direktør i virksomheten Social Innovation House. Der utviklet og fasiliterte hun innovasjonsforløp for bedrifter til fordel for NGOer, bl.a. i samarbeid med Danske Bank, IBM og KPMG. Andre kunder Sidse har jobbet med er Mødrehjælpen, BØRNEfonden, IBIS og Ghana Venskabsgrupperne. Hun er p.t. innleid som utviklingskonsulent hos Danmarks Radio.

Hun har lang erfaring fra prosjekter som skaper felles kultur,  visjon, verdier, organisasjonsutvikling, medarbeiderinvolvering og talentutvikling. Sidse er utdannet journalist og har mer enn 15 års erfaring med journalistikk, dokumentar og kommunikasjon, i tillegg til både Co-Active Coaching- og Leadership-utdanning fra CTI i Danmark og USA.

Sidse er bosatt i Danmark, men jobber i hele Skandinavia. Du finner henne også på LinkedIn.


 ditt navn her?

ditt navn her?

Ditt navn her?

Ønsker du å jobbe med design og fasilitering av prosesser for nyttig, generativ og godt forankret endring, så kontakt oss. Vi leter etter deg som har erfaring med å håndtere grupper i en eller annen form for endringsprosess. Du har god og relevant utdanning kombinert med lang praksis. I tillegg har du bakkekontakt og er løsningsorientert.